1000g
jaja, olej, mąka pszenna, cukier, skrobia pszenna, mleko odtłuszczone, sól, kakao, krem, polewa
500g
Spód wegański, mleczko kokosowe, bakalie
700g
ciasto: jaja, cukier, mąka typ 500. Świeża truskawka, śmietana 33%, żelatyna-roztwór żelatyny: (woda, żelatyna wieprzowa),
śmietanka 33%, galaretka bezbarwna, mascarpone, jogurt typu greckiego, twaróg naturalny (z mleka), owoce sezonowe ( truskawki, winogron, borówka), rodzynki, spód czekoladowy, nakropka.
750g
spód jasny, twaróg naturalny, śmietana 33%, jaja, cukier, masło,curd marakuja, polewa(biała-biała czekolada, śmietana 33%, ciemna-ciemna czekolada 55%, olej)
700g
krem śmietanowy, maliny mrożone, roztwór galaretki malinowej, spód czekoladowy, jaja, kakao, soda.
ciasto kruche, galaretka malinowa, śmietana 33%, mleko budyń, cukier, beza, owoce świeże : malina.
700g
ciasto: jaja, cukier, mąka typ 500, kakao. Czekolada ciemna, czekolada jasna, mleko, śmietana 33%, kakao, żelatyna.
800g
jogurt naturalny typu greckiego (39,5%), maliny, ciasto ze szpinakiem.
700g
krem śmietanowy, spód jasny, orzech włoski.
700g
krem russel: kawa mielona, kawałki bezy, dżem z czarnej porzeczki, spirytus, śmietana 33%. Biszkopt: jaja, cukier, mąką pszenna typ 500, kakao
800g
krem śmietanowy, masa prażynkowa, spód czekoladowy
750g
krem śmietanowy kakaowy, nakropka, posypka czekoladowa.
700g
ciasto, galaretka malinowa (woda, cukier, żelatyna wieprzowa, aromat, barwnik), owoce: borówki
ciasto: jaja, cukier, mąka typ 500. Krem maślany (masło, cukier, białko), dżem porzeczkowy, orzechy arachidowe, spirytus.
2000g
mleko w proszku, cukier, kakao, masło, woda, herbatniki, żurawina, rodzynki, orzech włoski, mleko 3,2%, kakao